VBRO

Petrus vraagt niet naar de Trotsplaat dus krijgt Perry hem

Na drie singles van eigen hand kwam Perry Zuidam weer eens met een oude nostalgische klassieker. In de categorie Nostalgische liedjes heeft Perry Zuidam er weer ééntje gevonden. En eigenlijk blijkt dat dit nummer ontzettend actueel is in deze tijd. “Petrus” dat geschreven is door Michel van de Plas en Harry Bannink is eigenlijk een levenslied pur sang met een grote vrolijke noot. Laurens van Wessel heeft het lied opgepimpt en er een echte feestplaat van weten te maken.

“Petrus” vertelt het verhaal van een Kastelein die al het gezeur en gemekker zat is en probeert de mensen in te laten inzien dat het leven niet draait om veel geld en spullen te hebben, maar dat het gaat om lief te hebben en gezelligheid met elkaar. Natuurlijk is hier ook weer een passende videoclip bij gemaakt.

Perry Zuidam staat inmiddels bekend als zanger van liedjes met een nostalgische inslag met een happy feeling. Liedjes die we eigenlijk niet vaak meer horen, maar nu door Laurens van Wessel worden omgetoverd tot hedendaagse liedjes die weer voor langere tijd mee kunnen zoals o.a. “Toffe jongens”, “Zwoele zotte zomer” en de laatste single “Een mens wil toch gelukkig zijn”. Liedjes die tijdloos zijn!

“Petrus” is vanaf maandag onze VBRO-Trotsplaat!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat