VBRO

Trotsplaat voor nieuwe versie ‘Ik Ga Leven’ van John de Bever

De Nederlandse radiopresentator Wilfred Genee is beland in een nachtmerrie. De hoofdrol in deze slechte korte film is weggelegd voor zijn vrouw Lili én… John de Bever! De oud-profvoetballer en volkszanger, die van zijn homoseksualiteit nooit een geheim heeft gemaakt, lijkt nu toch écht te vallen voor een vrouw. Voor de vrouw van een totaal verbouwereerde Veronica-presentator…

Vorig jaar brachten John de Bever & Wilfred Genee samen de successingle ‘Jij Krijgt Die Ring Niet Van Ons Cadeau’ uit. Mede hierdoor won Veronica Inside de felbegeerde ‘Gouden RadioRing’. John de Bever vond dat deze spontane en ietwat gekke samenwerking een vervolg moest krijgen. En wel op een bizarre manier. De onthulling hiervan vond plaats op de verjaardag van John de Bever, 7 april. Dat was de dag dat zijn nieuwe single ‘Ik Ga Leven’ op bijzondere wijze het levenslicht zag. De grote vraag is: welke rol speelt Lili Genee in dat ‘nieuwe leven’?

Wilfred en Lili Genee én de mooiste exotische danseressen: dat waren alvast de ingrediënten die John de Bever inzette voor de opname van zijn nieuwe videoclip. De volkszanger die ‘Ik Ga Leven’ ook al opnam in 2005, maakte onlangs een compleet nieuwe eigentijdse versie van deze feestknaller. Hoe deze bloedstollende droom van Wilfred Genee afloopt? John de Bever houdt het spannend. En ondertussen krijgt niemand die lach van zijn gezicht… als Trotsplaat van de VBRO vanaf volgende maandag!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat