VBRO

Dennis Jones ‘gaat altijd door’… nu als Trotsplaat

Onlangs verscheen van Dennis Jones het nieuwe album ‘Altijd Door!’ en de titelsong ‘Wij Gaan Altijd Door’ is nu verschenen op single. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de vele verzoekjes om deze track als single te releasen. ‘Wij Gaan Altijd Door’ is een Nederlandstalige remake van de gigantische disco-classic ‘Born To Be Alive’ van Patrick Hernandez die in 1979 hoog in de Vlaamse hitparade genoteerd stond. Met deze ultra-dansbare track laat Dennis de disco tijden dan ook in een handomdraai herleven.

“Ik ben opgegroeid met de disco-muziek van Saturday Night Fever, Donna Summer, Boney M., Bee Gees, Village People en natuurlijk ook Patrick Hernandez. Deze muziek is eigenlijk nooit weggeweest, getuige recente hits van bijvoorbeeld Dua Lipa, Daft Punk, Lady Gaga etc. Disco is vrolijk, bevat meestal goede melodiën en je kunt er ook nog eens lekker op dansen” aldus Dennis over de keuze om ‘Wij Gaan Altijd Door’ op te nemen. Eerder nam Dennis al met succes op disco geïnspireerde liedjes op zoals ‘Pak Me Kus Me’, ‘Wat Ik Ook Doe’ en ‘Nu Ga Ik Leven’. De Nederlandse tekst van ‘Wij Gaan Altijd Door’ is geschreven door Henk van Broekhoven ofte zanger John Spencer, de productie lag in handen van Kees Tel. En  Cannonball Media schoot een passende videoclip, geheel in disco stijl, die je hier kan genieten. Ook op de radio dus want Dennis heeft de VBRO-Trotsplaat te pakken en is volgende week de meest gedraaide bij ons!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat