VBRO

Na alle ellende is Sieneke weer VBRO-Trotsplaat

Na alle narigheid van de lange corona-periode en ondanks de nog steeds geldende maatregelen is er toch écht wel licht aan het eind van de tunnel. Sieneke wil alvast niet bij de pakken blijven neerzitten en luidt verandering in met een flinke positieve duit in het zakje. In de herfst zingt de vrolijke zangeres opnieuw samen met Frans Bauer in diverse Nederlandse theaters maar eerst presenteert ze nog haar nieuwe single met de wel heel toepasselijke titel ‘Wat ‘n Ellende’, de nu komende week nog wel als VBRO-Trotsplaat! Deze vrolijke meezinger is alvast haar zomerhit 2021. En daar worden we alleen maar blij van.

Het is inmiddels al weer 11 jaar geleden dat de 29-jarige zangeres voor Nederland deelnam aan het Eurovisie Songfestival. Sindsdien bouwt ze aan een steeds groeiende carrière. En daar wil ze na corona dus zo snel mogelijk mee verder gaan. Met nieuwe muziek, veel optredens en dus ook in het najaar haar gastoptredens tijdens de theatershows van Frans Bauer. Sieneke zingt in deze Bauer-shows niet enkel solo; ook samen met Frans zal ze te bewonderen zijn, en wel met een prachtige duetten-medley.

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat