VBRO

Wendy Woop heeft de VBRO-Trotsplaat te pakken

Inmiddels komen voor Wendy Woop  de aanvragen voor optredens zo langzamerhand weer binnen en qua timing komt dat perfect uit vanwege de lancering van haar nieuwe zomer-single ‘Rockin’ Billy’. Het is een hedendaagse bewerking van de Ria Valk klassieker ‘Rocking Billy’. ‘Ik heb de afgelopen maanden heel veel muziek beluisterd om inspiratie op te doen. Nadat ik de originele versie ‘Rocking Billy’ van Ria Valk hoorde, dacht ik…..daar kan ik wel iets mee. Vervolgens heb ik de tekst onder handen genomen en heb een aantal nieuwe woorden ingebracht zodat het meer bij deze tijd past. Ook de muziek heeft een behoorlijke update gekregen. Ik vertelde aan mijn vaste producer Manfred Jongenelis dat ik mix voor ogen zag tussen de originele plaat en de Stray Cats. Het resultaat is ontzettend goed gelukt’, aldus Wendy Woop. De nu komende week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat