VBRO

De VBRO-Trotsplaat is voor Yves Berendse

Elke week kiest de VBRO haar volgende Trotsplaat en vanaf aanstaande maandag is dat ‘Hoe Kan Het’, de nieuwe single van Yves Berendse. De in Zandvoort geboren zanger is de laatste tijd veel bezig geweest met het maken van nieuwe muziek. Nadat hij vijf jaar geleden zijn doorbraak beleefde met ‘Zin in jou’ is hij naar eigen zeggen op zoek gegaan naar zijn muzikale identiteit. “Ik heb met het team dat ik de afgelopen tijd om me heen heb verzameld nu echt mijn eigen sound gevonden”, aldus Yves. “De afgelopen maanden heeft dat geleid tot veel nieuw materiaal, met als eerste resultaat dit vrolijke uptempo nummer.” Hij schreef de single samen met Billy Dans, Hansen Thomas en Mark Pattiapon. De productie van ‘Hoe Kan Het’ was in handen van Justin Pieplenbosch. Een hele week lang onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat