VBRO

Jennifer Berton brengt nieuwe single als Trotsplaat

Jennifer Berton voelt zich goed en dat is de boodschap die ze brengt in haar nieuwe single. Samen met haar nieuwe management bouwt ze verder op de fundamenten van een al eerder bewezen formule; een gekende melodie opblinken door deze te voorzien van een eigentijds arrangement, erg herkenbaar en vooral vlot meezingbaar. Probeer maar eens stil te blijven zitten op de tonen van ‘Voulez-Vous’ van de Zweedse wereldband ABBA. Die laatste is trouwens helemaal terug met een fantastisch album en eerste single daaruit en dus kan Jennifer perfect meedeinen op de golven waarvoor de nieuwe ABBA-mania zal zorgen. Met een lekkere dancebeat eronder geschoven en een stralende Jennifer Berton, wordt ‘Voel Je Goed’ beslist dé Vlaamse nazomerhit 2021! Te beginnen als VBRO-Trotsplaat de nu komende week!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat