VBRO

Daisy Talens met haar schattebout VBRO-Trotsplaat

Sinds kort behoort de uit Alkmaar (NL) afkomstige zangeres Daisy Talens tot de artiesten van Future Music Europe waar ze een contract heeft getekend. Daisy Talens die al verschillende leuke singles heeft uitgebracht onder verschillende labels had tijdens de opnames van de nieuwe single “Hey Schattebout” bij Manfred Recordings een gesprek over haar toekomst. Het ging erover welke richting zei uit wilde en wat ze daarmee wilde bereiken. Manfred Jongenelis die al een tijdje met Daisy Talens werkt gaf haar zijn visie en Daisy vroeg zich daarbij af of ze wel het juiste team om zich heen had. En zo kwam dus Double You Music NL in beeld dat onderdeel is van Future Music Europe.

Een nieuwe richting dus voor de Alkmaarse zangeres die zo voortaan zeker drie singles per jaar zal kunnen uitbrengen. Het allereerste resultaat mag er in ieder geval al zijn! Opgenomen door Manfred Recordings en op beeld gezet door Double You Music NL kunnen we je de nu volgende week “Hey Schattebout” voorstellen als VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat