VBRO

Dit zijn de beste Nederlandstalige albums van 2021

Ga je online crypto kopen? Je zult dan natuurlijk willen investeren in de beste cryptomunten. Door dit te doen zul je zoveel mogelijk plezier beleven aan je investering. Daarom moet je als je een Nederlandstalig album gaat kopen dus ook kiezen voor de beste optie. Waarom zou je investeren in slechte aandelen als investeren in Amazon aandelen ook mogelijk is? Dit is dus ook het geval bij het kopen van een nieuw album van een Nederlandstalige zanger. De onderstaande plaatjes zijn hierbij zeker aanraders. 

Onderaan Beginne van Rowwen Heze 

Alhoewel Rowwen Heze opgericht is in America, is het toch een Nederlandse band. America is immers een plaats in Limburg, deze artiesten zingen dan ook vooral in het Hosterse dialect van dit dorp. Ook de naam van de band verwijst naar America, hier kwam Christiaan Hesen namelijk vandaan die later de bijnaam Rowwen Heze kreeg. De band nam vervolgens deze naam over en heeft ondertussen onder deze naam al veel albums uitgebracht. Onderaan beginne is hier een voorbeeld van, wat het meest recente album is van Rowwen Heze. Met name het nummer met dezelfde naam als het album is op het moment zeer populair onder de luisteraars.

Lars van Snelle

Als je de naam Lars Bos hoort dan is de kans groot dat je geen idee hebt wie dat is. Onder zijn artiestennaam Snelle is deze rapper juist wel zeer bekend in Nederland, met name vanwege zijn nummers Scars en Reünie. Inmiddels heeft Snelle ook zijn vierde album uitgebracht genaamd Lars. In de Nederlandse Album Top 100 stond dit album twee weken op 1. Op Lars staan onder meer een paar hits van Snelle met Maan en Ronnie Flex. Dit zijn respectievelijk Blijven slapen en In de schuur. Ook Smoorverliefd staat op het nieuwste album van Snelle.

Zo Dichtbij van Kris De Bruyne

Op 3 februari 2021 overleed helaas Kris De Bruyne aan de gevolgen van een slepende ziekte. De Bruyne wordt desondanks nog altijd gezien als een van de meest getalenteerde zangers van Vlaanderen, terwijl hij ook verantwoordelijk is voor het introduceren van Nederlandstalige rock in de Vlaamse muziekindustrie. Op Zo Dichtbij zijn de beste nummers van Kris De Bruyne verzameld. Het is dan ook een heruitgave van 40 jaar songs, een ander album van deze Vlaamse zanger. Desondanks is Zo Dichtbij echt een aanrader, net zoals het controleren van de NYSE koers.

Abu Omar van Josyvlio

Joost Theo Sylvio Yussef Abdel Galil Dowib is een naam die je mogelijk niet kent, maar Josylvio daarentegen dan juist weer wel. Dit is namelijk de volledige naam van deze Nederlandse rapper, die de zoon is van een Egyptische vader en Nederlandse moeder. Josylvio heeft inmiddels al diverse albums uitgebracht en in 2021 kwam hier nog één bij: Abu Omar, dat twee weken op 1 stond in de Nederlandse Album Top 100. Op het album heeft Josyvlio de hulp ingeroepen van veel andere Nederlandstalige artiesten. Zo nam hij met Lijpe Het Leven Is Een Trip op en hebben Sevn Alias en Kevin een feature op Hosselaar.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat