VBRO

Frans Bauer met nieuwe single VBRO-Trotsplaat

Net zoals met z’n vorige single is Frans Bauer opnieuw VBRO-Trotsplaat de komende week. Opnieuw goed nieuws dus voor de vele duizenden fans van de Nederlands volkszanger in Vlaanderen. Frans’ vorige album ‘Heb Je Lief’ dateert al van ruim twee jaar geleden, dus was het wel even wachten. Begin de maand mei stelde Frans Bauer ons z’n single ‘Verloren Tijd’ voor, de eerste voorloper van de CD die eind dit jaar zal verschijnen en dan ook een ideaal Kerst-cadeau zal zijn. Maar het is het niet dit album alleen voor Frans dit jaar; de voorbije maanden had hij het enorm druk post-corona. Nadat de nieuwe plaat afgewerkt was had de populaire zanger ook ook erg druk met televisie-opnamen voor ‘The Voice Senior’ in Nederland en ook voor de reality-reeks ‘De Bauers: Bestemming Onbekend’.

Eind dit jaar, rond de periode dat z’n nieuwe album in de winkels zal liggen, mogen we de volkszanger bovendien met maar liefst drie optredens verwachten bij ons in Vlaanderen. Bauer komt in december met ‘Tour de Frans’ naar het Kursaal in Oostende, het Ethias Theater in Hasselt en het Concertgebouw in Brugge.

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat