VBRO

Davy Gilles heeft de volgende Trotsplaat te pakken

Davy Gilles en z’n vrouw Sasha Rosen stunten met 2 solosingles als voorbode van hun nieuwe ‘Thuis’-album! Zo verschenen onlangs tegelijkertijd de nieuwe solosingle ‘Hij vecht’ van Davy Gilles en maakt echtgenote en partner Sasha Rosen haar solodebuut met ‘Door jou’.

Beide singles worden door het koppel samen gepromoot en zijn de voorbode van het nieuwe Sasha & Davy-album ’Thuis’, dat op vrijdag 5 november verschijnt en bestaat uit een 3-delige cd-box, inclusief 15 nieuwe nummers en hun 30 grootste hits van de voorbije 10 jaar.

Met een middagconcert op zondag 7 november in CC ’t Spoor in Harelbeke, geven Sasha & Davy de feestelijke aftrap van hun jubileumjaar.

Zolang hoef je echter niet te wachten om Davy erg regelmatig te horen op de radio. De nu volgende week is hij zowaar de meest gedraaide bij ons… inderdaad, als nieuwe VBRO-Trotsplaat, z’n solo-single ‘Hij Vecht’!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat