VBRO

Peter Beense laat de lichtjes weer fonkelen met Trotsplaat

Niemand had verwacht dat we uiteindelijk weer in een volgende corona-golf zouden terecht komen in deze sfeervolle tijd van het jaar. En daarom hunkeren we nu al dubbel en dik naar de tijd dat we dit alles definitief achter ons kunnen laten. Peter Beense kijkt er net zoals u en ik ook enorm naar uit en blijft alvast niet bij de pakken neerzitten. De Amsterdammer die af en toe wel eens in onze regio opduikt is met Frank Verkooyen de studio ingedoken om vol enthousiasme een fonkelnieuwe single te produceren! En wat voor één! Samen met Frank besloot Peter om in ieder geval te beginnen met een single vol positiviteit. “De Lichtjes Zijn Weer Aan” was dan misschien wel bedoeld als een duw in de goede richting voor de cafés en de zaaleigenaars; we kunnen het even zo goed laten gelden voor de stemmig verlichte straten en pleinen bij ons in de regio. De nu komende week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat