VBRO

De VBRO-Trotsplaat is voor Steve Tielens

Steve Tielens heeft een nieuwe hit te pakken. Z’n gloednieuwe single “Een jongen van het volk” is misschien wel één van de meest toepasselijke songs die hij de afgelopen jaren heeft uitgebracht.

“Met hart en ziel en van eigen hand nam ik in samenwerking met Jo met de Banjo, Peter Bulkens en Bart Claus dit toepasselijk nummer op.”, zo zegt Steve. “Als 14-jarige volksjongen begon mijn carrière in de zaak van mijn ouders, een café-dancing te Rumst en stond ik reeds als DJ achter de draaitafels. Later ontplooide ik mezelf als vaste DJ in diverse zaken, discotheken en feestzalen. Toen ik af en toe begon mee te zingen vroegen de mensen of ik dit vaker kon doen”.

De rest is geschiedenis. Steve Tielens nam deel aan de soundmixshow op VTM en werd VBRO-Trotsplaat, meteen het begin van een leuke en vooral boeiende carrière waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds van geniet.

Meegenieten kan jij als luisteraar zeker de hele komende week want “Een jongen van het volk” is dan de meest gedraaide plaat bij de VBRO.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat