VBRO

Henk Damen met Kerst-versie VBRO-Trotsplaat

Henk Damen is opnieuw de studio ingedoken om speciaal voor de komende feestdagen een kerst-versie van zijn recente succes-single ‘De Mooiste Sterren Aan De Hemel’ op te nemen. Met ‘Ik Hoor De Klokken Alweer Luiden’ wordt de mooiste tijd van het jaar ook muzikaal weer een feest op volkse wijze zoals Henk Damen dat natuurlijk als geen ander kan. De zanger sluit hiermee het jaar waarin hij een nieuwe samenwerking is aangegaan met Main Music, op gepaste wijze af. In 2022 gaan we dus nog veel méér van Henk Damen horen, want er ligt nog veel muziek klaar, zo laat z’n entourage ons weten. Maar eerst weer even naar de dagen die voor ons liggen. Volgende week is Henk Damen de meest gedraaide hier bij VBRO. Z’n nieuwe Kerst-single is dan ook onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat