VBRO

Suzy Marrel & Freek Vanrooy zorgen voor VBRO-Kerst-Trotsplaat

We naderen de meest sfeervolle periode van het jaar met Kerstmis en dan een weekje later de jaarwissel. Ook op radiogebied is dit een heel speciale periode met sfeer en liedjes die je enkel in die korte periode in de programma’s hoort. In het oog springt daarbij ook de VBRO-Trotsplaat, het liedje dat in een bepaalde week het meest gedraaid wordt en om de drie uur voorbijkomt. Programma-directeur Frederik Thomas: “Er kan natuurlijk maar één liedje de eer krijgen om de VBRO-Trotsplaat te zijn in de week rond Kerstmis. Het spreekt dan ook voor zich dat op onze muziek-redactie gewikt en gewogen wordt wie met deze eer gaat lopen. Niet zonder trots kan ik melden dat de keuze gevallen is op een Vlaamse productie, namelijk de splinternieuwe Kerstsingle van Suzy Marrel en Freek Vanrooy. Beiden brachten ze mooie liedjes in 2021; het jaar ronden ze nu in schoonheid af met hun vrolijke duet “De Kerstman Komt Naar Jou”. Dit wordt de nu komende week en bijgevolg ook in het Kerstweekend onze VBRO-Trotsplaat.”

De West-Vlaamse Suzy Marrel en Freek Vanrooy namen eerder dit jaar deel aan een romantische boottocht tussen Damme en Brugge, het was meteen raak, ze zongen spontaan een gelegenheidsduet  en dat zorgde voor vonken tussen de talrijk aanwezige fans.

Een idee dat begon als een losse flodder groeide uit tot een sneeuwbal die zal zorgen voor een lawine aan kerstsfeer tijdens de komende eindejaarperiode.

Geboren entertainer Freek Vanrooy en de immer stralende Suzy Marrel stapten de LDG studio’s binnen en kwamen buiten met een fonkelende en vooral vrolijke song. Het resultaat is een duet waar we alleen maar trots op kunnen zijn hier bij de VBRO.
Een uiterst herkenbare melodie werd door producer Lex De Groot onder handen genomen en terwijl de Gluhwein opwarmde zongen, Freek en Suzy met heel veel zin in Kerst, deze song in. Geniet, swing en zing vooral mee met “De Kerstman Komt Naar Jou”, de komende dagen onze VBRO-Trotsplaat voor Kerstmis!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat