VBRO

Eddy Govert heeft onze VBRO-Trotsplaat te pakken

Het gaat prima met Eddy Govert, althans dat beweert hij zelf in z’n nieuwe single “Alles Gaat Hier Goed”.

Z’n vorige titel “De Liefste Schat Ben Jij” deed het erg goed in de airplay en de single prijkte ook in diverse streekhitparades met een mooie notering. En ook al treedt hij niet meer op sinds hij in 2017 stopte met zijn actieve carrière als accordeonist Le Grand Julot, Eddy blijft toch om de haverklap nieuw werk uitbrengen.

Behalve zijn dagelijkse bezigheden voor D & V Publishing Group, waarmee hij samen met zijn kompaan Henri Deschuyteneer nog altijd talrijke Vlaamse producties op de markt brengt, blijft hij dus ook nog graag artistiek aan de bak. Het schrijven van liedjes is trouwens al zijn hele carrière lang een constante bezigheid geweest.

“Alles Gaat Hier Goed” is een pretentieloos nummer en kan je de nu volgende week om de 3 uren horen bij de VBRO! Het is onze VBRO-Trotsplaat voor week 7.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat