VBRO

Danny Diego wordt met nieuwe single VBRO-Trotsplaat

De geboren Delftenaar Danny Diego, intussen ook bij ons bekend van zijn meezingers en feel good songs, brengt met zijn nieuwe single ‘Alleen met jou’ zijn eerste ballade ooit uit. Het liefdesliedje wordt gezongen op de herkenbare prachtige melodie van het nummer ‘El Condor Pasa’ van Simon and Garfunkel, maar is in een herkenbaar Danny Diëgo-jasje gestoken met behulp van panfluit-artieste Mariana Preda.

Het liefdeslied ‘Alleen met jou’ gaat over de onverwoestbare band tussen twee partners die de hele wereld aankunnen, zolang ze maar samen zijn. Danny (38) timmert als zanger flink aan de weg en geniet bij ons in Vlaanderen bekendheid, waar hij inmiddels heel vaak optreedt met zijn vrolijke hits zoals ‘Oyalela’, ‘Lang Leve de Liefde’ en ‘Ik ga leven’.

Het was een grote wens van de artiest om een ballade op te nemen, maar tot nu toe was het er nooit van gekomen. Met Valentijn was het een uitgelezen moment om z’n fans te verrassen met dit gevoelige nummer. Hij en z’n fans krijgen er nog een toetje bovenop, aanstaande week onze VBRO-Trotsplaat en bijgevolg om de drie uren te horen in week 8!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat