VBRO

Tino Martin met nieuwe single VBRO-Trotsplaat

Tino Martin kwam onlangs met een heerlijke opsteker voor de pinnen. Zijn nieuwe single ‘Hoe Zeg Ik Jou Dat Het Over Is’ kwam uit met de komst van de prille lente en die voldoet aan al zijn verwachtingen. ‘Het is de hoogste tijd voor een ouderwetse Tino Martin song!’, zo laat de zanger weten.

Uitdagingen en vooral weer heel veel zin in de toekomst, dat is zowat wat de zanger kenmerkt. Tino Martin heeft in de afgelopen twee jaar waarin optreden nauwelijks mogelijk was, zeker niet stil gezeten. Hij zocht verschillende keren samenwerkingen met collega artiesten en maakte prachtige en vooral verrassende duetten die veel succes hadden. Verder deed hij verschillende leuke projecten die alom veel waardering kregen. Toch is eigen nummers maken het liefste wat Tino doet en hij vond het dan ook de hoogste tijd om weer eens een ouderwetse “Tino Martin song” te maken en dat is gelukt.

Een trotse Tino: ‘Het leuke is dat mijn lieve collega Maan hier ook aan meegeschreven heeft. Het is zo’n lekker nummer geworden, zowel qua sound als tekst. Ik weet bijna zeker dat iedereen de “Tino Martin sound” direct herkent.’

‘Hoe Zeg Ik Jou Dat Het Over Is’, de nu komende week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat