VBRO

Dennis van Dijkhuizen pakt VBRO-Trotsplaat

Met ‘Wat Is Dan Liefde’ scoorde Dennis van Dijkhuizen onlangs een mooie radiohit en nu is het tijd voor de opvolger ‘Parla Mi D’Amore (Rikke Tik Tak). Veel VBRO-luisteraars zullen het liedje ongetwijfeld nog kennen van Jacky Lafon. Zij bracht het uit in 1973. Het is hoe dan ook een heerlijke voorjaarsplaat die de zon zal laten schijnen en die na één luisterbeurt in je hoofd blijft hangen. De productie lag wederom in handen van Gerto Heupink, die ook verantwoordelijk was voor eerdere singles van Dennis van Dijkhuizen. Met ‘Parla Mi D’Amore (Rikke Tik Tak)’ zal Dennis van Dijkhuizen in de komende periode ongetwijfeld weer volop in de belangstelling staan, of hoe een oude Vlaamse hit ook onze Noorderburen kan inspireren. De verwachtingen zijn in ieder geval hoog gespannen. ‘Parla Mi D’Amore (Rikke Tik Tak)’ wordt ook begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip! Deze week, in de aanloop naar Pasen, de hoogdag incluis, onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat