VBRO

Django Wagner VBRO-Trotsplaat met Wondervrouw

Elke week kiest VBRO de Trotsplaat voor de komende week. En vanaf Paasmaandag 18 april is dat ‘Wondervrouw’, de nieuwe single van Django Wagner. De volkszanger uit Nederlands Brabant met Sinti-roots komt met een lekker in het gehoor liggend liedje over een jeugdliefde die verloren leek maar op ‘wonderbaarlijke’ wijze toch nog op zijn pad komt. Het nummer is te vinden op het vorig jaar verschenen album ‘Heerlijke Zwoele Nacht’ en werd geschreven door Gebroeders Ko en Waylon van der Heijden. Samen staan zij weer garant voor een liedje van de bovenste plank, waarin Django’s kenmerkende gypsy-sound voor de verandering wat minder prominent aanwezig is. Django Wagner kijkt alvast uit naar het komende seizoen en hoopt weer op diverse podia te kunnen staan… met z’n ‘Wondervrouw’ natuurlijk! Deze week de VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat