VBRO

Corry Konings & John de Bever hebben de VBRO-Trotsplaat

Elke week kiest de VBRO een nieuwe Trotsplaat. Vanaf maandag 9 mei is dat ‘Een vriend voor het leven’, de nieuwe single van Corry Konings en John de Bever. De twee bekende artiesten waren elkaar jarenlang uit het oog verloren maar hebben hun vriendschap enige tijd geleden nieuw leven ingeblazen. Daarbij stelden ze vast dat elke vriendschap goede en slechte momenten kent en dat de tijd alle wonden heelt. Met hun staat van dienst in de wereld van het levenslied vraagt dat natuurlijk ook om een gelegenheidsduet, met als resultaat een prachtig levenslied met als motto: vecht voor én leef met elkaar. Vandaag, morgen en in de toekomst. ‘Een vriend voor het leven’ is de komende week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat