VBRO

Jannes heeft de VBRO-Trotsplaat

Elke week kiest de VBRO de nieuwe Trotsplaat, de méést gedraaide van de komende week. Vanaf maandag 23 mei is dat ‘Hou De Hele Avond Voor Me Vrij’, de splinternieuwe single van Jannes. De Drentse zanger brengt binnenkort een nieuw album uit en daarvan is dit alvast een voorsmaakje. Jannes had een aantal radiostations gevraagd om mee te denken over de meest gewenste stijl van deze single, waarbij toch vooral een ouderwetse ‘Jannes-knaller’ als favoriet uit de bus kwam. Terecht wat ons betreft, want een feestplaat als deze is hem natuurlijk op het lijf geschreven. En dan is het onderwerp ook nog eens de liefde… van dit nummer kan je dus alleen maar blij worden! De opnamen vonden plaats bij Caesar’s Palace Studio in het Nederlandse Arnhem onder leiding van Emile Hartkamp en Norus Padidar. Een échte Jannes-plaat is meteen een feit. Deze week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat