VBRO

Vanessa & Dirk zorgen voor Trotsplaat

Voormalig Eurovisiesongfestival-deelneemster (1999) Vanessa Chinitor brengt samen met haar man, Dirk Bauters een nieuwe single uit, ‘Laat ons maar doen’ getiteld.

Vanessa & Dirk sturen hun nieuwe zomersingle de wereld in. We laten ze samen hun gang gaan met de single ‘Laat Ons Maar Doen’. Ze kiezen niet voor een standaard ‘lalala’ of ‘oeoeoe’, maar gaan voor een heerlijke ‘tirititi’. Met deze zomerse compositie kan je zeker niet blijven stilzitten.
De nieuwe single draait rond positiviteit in het leven, doe wat je graag doet en geniet van het leven. Het nummer is tot stand gekomen door de vader van Vanessa, die al een paar keer vroeg aan Dirk om iets te schrijven, zodanig dat zij weer bekendheid krijgt op radio en tv. Samen doen ze al veel optredens, maar dat stukje bekendheid op tv zou zeker deugd doen.

Vanessa kennen we allemaal van haar deelname aan Eurosong in 1999. In 2024 gaan de twee dan ook samen toeren door Vlaanderen met ‘Hoe Het Begon, 25 Jaar Eurosong’. Ook deze zomer zijn de twee op pad. Ze zijn een aantal keer te zien in Mariakerke Oostende met een collega-zanger of -zangeres.

Maar hun drukste bezigheid zijn hun kerstcruises verkopen, één in december die eigenlijk al uitverkocht is en één in november. Als die in november voor het verlof uitverkocht geraakt, dan doen ze er waarschijnlijk nog een derde bij. Maar Op dit moment is de single toch wel het belangrijkste!
Eén ding is zeker, het nummer gaat je hoofd in en komt er niet meer uit. Als VBRO-Trotsplaat deze week!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat