VBRO

Danny Fabry heeft de VBRO-Trotsplaat

Na Pinksteren is de zomer echt in aantocht en daar is ‘good old’ Danny Fabry helemaal klaar voor! Na het succes van ‘Kom Terug’ schakelt Danny enkele versnellingen hoger voor een mooie zomertijd. Aan Danny zal het in ieder geval niet gelegen hebben mocht het toch anders uitdraaien. Met “Hey, Hey Baby” laat hij de komende vakantiemaanden een overbekende mega-hit weer over Vlaanderen weerklinken, en dat in z’n gekende ambiance-stijl.

Met Bruce Channel weerklonk de hit al in 1962 en in een minder ver verleden werd ze gepimpt tot een weergaloze knaller, onder meer door Gompie (Peter Koelewijn), De Havenzangers, Cooldown Café, The Sunsets, Die Schnappers en natuurlijk DJ Ötzi.

Het is overigens een feestjaar voor Danny Fabry! Na een carrière van 50 jaar draait hij nog altijd mee en is hij nog steeds één van de meest gevraagde artiesten bij ons in Vlaanderen. CNR bracht onlangs een dubbel-cd uit “50 jaar carrière” met zijn succes-singles.

Nu staat hij dus alweer klaar met een nieuwe single en zal “Hey, Hey Baby… Oeh… Ah” ongetwijfeld weer heel geregeld weerklinken als geweldige zomerse meezinger! Deze week alvast bij de VBRO, als nieuwe Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat