VBRO

Danny Diëgo pakt VBRO-Trotsplaat

Danny Diëgo heeft de wind in de zeilen! De sympathieke spring int veld uit het Brabantse Bergen op Zoom pakt z’n 2de Trotsplaat van dit jaar bij de VBRO! Z’n eerdere topnummers zoals Oyalela”, “Lang Leve De Liefde”, “Ik ga leven” en “Alleen met jou” zorgden ervoor dat de zanger bij ons in Vlaanderen flink aan populariteit wist te winnen. En daar zitten z’n intussen vele optredens ook voor iets tussen. Danny weet immers in geen tijd een zaal of tent in te pakken en mee te slepen met z’n muziek. En dat wordt beslist ook deze zomer zo; met zijn nieuwste “Zomernachten” kiest de Brabander resoluut voor een frisse vibe met stevige zomerse klanken. En daarmee trakteert hij meteen op een geweldig vakantiegevoel. Er hoort ook een originele video-clip bij met een geweldige hoofdrol voor een look-a-like Jack Sparrow (Johnny Depp) uit Pirates of the Caribbean. De zomer is dus op komst… en Danny Diëgo met “Zomernachten” de VBRO-Trotsplaat!

Trotsplaat

Trotsplaat