VBRO

John Terra heeft de VBRO-Trotsplaat

John Terra (70) is zonder twijfel één van de grootste namen in onze Vlaamse muziekwereld. Naast z’n eigen onvergetelijke hits zoals onder veel meer ‘Is Er Een Ander Tussen Jou En Mij?’ en ‘Iemand Heeft Je Pijn Gedaan’ uit 1973, ‘Als Je De Taal Van De Liefde Verstaat’ (1977) en ‘De Dag Dat Het Zonlicht Niet Meer Scheen’ uit 1981, schreef John als songwriter en muziekproducer ook honderden nummers voor vele bekende en minder bekende Vlaamse artiesten. Voor Lisa Del Bo schreef hij onder meer de inzending waarmee zij België vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. Maar regelmatig brengt hij zélf ook nog eens een single uit. Onlangs had hij zo nog een flinke radio-hit te pakken in duet met Lissa Lewis, namelijk met ‘Diep In Mij’, de hit van Yasmine zaliger, dat ook een liedje van John Terra is. Met de start van de zomervakantie pakt John opnieuw uit met een nieuwe single, ‘Even Van De Wereld’ getiteld. Dat is overigens ook de naam van het nieuwe driedelige album dat John op de markt brengt. Over z’n nieuwe single zegt hij trouwens het volgende: “Met de zomer in het verschiet koos ik voor een positief uptempo nummer. Dit keer niet van eigen hand, maar geschreven door Piet Van den Heuvel. Ik was meteen verkocht. Het was het nummer waar ik al lang naar zocht. Best pittig en een uitdaging voor mij, maar ik ben er heel blij mee. Dus, op naar een fijne zomer en even van de wereld weg.” Het is deze week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat