VBRO

Jo Vally stapt zomer binnen met Trotsplaat

Nu de zomer officieel van start gaat en we de zware perikelen van de afgelopen twee jaren hopelijk stilaan mogen vergeten, komt Jo Vally ons verrassen met zijn nieuwe zomersingle “De Zomer Van Ons Twee”. En dat is toch wel een verrassende sound voor Jo. Zijn producer en componist Manfred Jongenelis heeft in samenwerking met zijn team van jonge schrijvers overwogen wat voor Jo Vally nu eigenlijk de beste keuze was. Ze hebben hiervoor zowaar de volledige discografie van Jo Vally beluisterd. En na heel wat schrijfwerk, en in samenspraak met Jo zelf, zijn ze tot een schitterend resultaat gekomen. Hieruit blijkt dat Jo eigentijdse muziek anno 2022 wil brengen. Manfred zorgde voor de arrangementen, verzorgde samen met Sharona Jongenelis en Jody Pijper de backing-vocals, en liet de gitaren in de handen van Bas van Wetten. We wisten al langer dat Vally heel wat in zijn mars heeft, maar met deze nieuwe aanpak toont hij toch wel dat ook de hedendaagse ritmes niet aan hem voorbij zijn gegaan. Deze week meteen al onze VBRO-Trotsplaat, de nieuwe Jo Vally, met “De Zomer Van Ons Twee”!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat