VBRO

Sammy Moore VBRO-Trotsplaat met aanstekelijke single

Met ruim 120 boekingen per jaar is Sammy Moore beslist één van de meest opgemerkte Vlaamse artiesten van dit moment. In drie jaar tijd wist de zanger uit Rotselaar een stevig plekje te veroveren in de Vlaamse showbizz.  In maart 2022 bracht hij nog het nummer ‘Vluchteling’ uit om iedereen die getroffen werd door de oorlog in Oekraïne een hart onder de riem te steken. Sammy deed ook een beroep op het grote hart van de inwoners uit zijn dorp, Rotselaar, voor een inzamelactie. Nadien reed hij met een bestelwagen naar Oekraïne om de ingezamelde goederen te leveren.  Nu de zomer in het land is, is het tijd voor positieve vibes, zo moet Sammy Moore gedacht hebben. Hij brengt daarom de opgewekte single ‘Als ik bij je ben’ uit. Een heel aanstekelijk liedje, waarmee hij hoopt zijn definitieve doorbraak als artiest waar te maken. De single heeft een zuiders tintje en zet zo aan om te bewegen! Maar dan wel best in de schaduw of in de luwte van de zomeravond. Deze week alvast om de 3 uren te horen bij ons als VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat