VBRO

Paul Bruna pakt VBRO-Trotsplaat met zomer-single

Bij het begin van de grote vakantie lanceerde Paul Bruna z’n nieuwe zomersingle. Deze kreeg toepasselijk de titel ‘Zomer’ met zich mee brengt je als liefhebber van Nederlandstalige muziek meteen in die jaarlijkse vakantiesfeer. De muziek voor Pauls nieuwe liedje komt van producer Peter Keereman; de tekst schreef hij zelf. Paul Bruna hoeven we intussen al lang niet meer aan je voor te stellen. Deze erg bezige muzikale bij staat zowat dagelijks op de planken en presenteert ook geregeld VBRO’s Muziekmatinees her en der in de provincie. In deze vakantieperiode neemt hij voor ons trouwens ook ‘VBRO te Lande’ voor zijn rekening, de praat- en muziekshow in ‘De Kippe’ in Merkem met radio-opnames op vrijdagnamiddag tussen 14 en 18 uur. En deze week dus ook om de 3 uren te horen op de radio als meest gedraaide. Met ‘Zomer’ is Paul Bruna onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat