VBRO

Laura Lynn terug met VBRO-Trotsplaat

Laura Lynn is helemaal terug van even weggeweest. De West-Vlaamse artieste, intussen onmisbaar geworden in het Vlaamse muzieklandschap, brengt voor het eerst sinds twee jaar een gloednieuwe single uit: ‘Zo Is Het Leven’. En dat betekent ook de start van een nieuwe en sterke samenwerking tussen Laura Lynn en platenfirma CNR Records. Met het nummer grijpt Laura Lynn bewust terug naar hoe het allemaal begonnen is: met een écht levenslied. ‘Zo Is Het Leven’ is geschreven door Stefaan Fernande en Wim Claes, en is meteen een mooi eerbetoon aan deze zeer gekende en succesvolle componisten, die beiden helaas het leven lieten.

In een levenslied worden dingen uit het dagelijkse leven bezongen. De tekst gaat over de schaduwzijde van het bestaan en heeft bijna altijd een moraal. Laura Lynn zorgde eerder als vrouwelijke, Vlaamse artieste voor de hernieuwde populariteit van het genre met haar eigentijdse versie van het levenslied. En dat doet ze nu opnieuw met ‘Zo Is Het Leven’. Aan het nummer werkten ook Marcel Fisser, bekend als bandleider van ‘Beste Zangers’, de Nederlandse tegenhanger van ‘Liefde voor Muziek’, en Edwin van Hoevelaak, producer van André Hazes, mee.

En er is nog meer. ‘Zo Is Het Leven’ is niet alleen digitaal beschikbaar. Speciaal voor haar fans brengt Laura Lynn het nummer ook uit als fysieke single mét songtekst op de achterkant. En dat gebeurt tegenwoordig bijna nooit meer. Deze week hoor je haar meteen al om de drie uren voorbij komen bij de VBRO. ‘Zo Is Het Leven’ is namelijk onze Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat