VBRO

Yosee heeft de VBRO-Trotsplaat

Na het succes van ‘Helemaal Gehad Met Jou’, waarmee Yosee een dikke knaller scoorde, komt de sympathieke zangeres uit het Nederlandse Den Bosch met een dijk van een opgvolger, getiteld ‘Over Een Uur’. Hiermee presenteert ze een volstrekt eigen versie van het liedje dat de eerder dit jaar overleden levenslied-legende Stella uitbracht in 1992 en er toen een dikke hit mee scoorde. Voor de productie tekende alweer hitproducer Harald Queens die de voorbije tijd ook verantwoordelijk was voor hit-successen van andere artiesten. Onlangs vierde Yosee haar 12 ½ jarig artiestenjubileum, wat een succesvol evenement bleek. Met ‘Over Een Uur’ heeft ze naar verwachting een dikke hit in handen en zal ze de komende periode weer volop in de belangstelling staan. Te beginnen deze week bij ons in Vlaanderen, met de VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat