VBRO

Frank Van Damme heeft de VBRO-Trotsplaat

Schlagerzanger Frank Van Damme uit Erpe-Mere brengt met “Alle Zorgen Voor Morgen” zijn allereerste single op de markt. Frank is echter geen onbekende in de Vlaamse showbizz want al bijna 25 jaar treedt hij op tijdens allerhande events. Telkens ondersteund door een groot aantal fanatieke en trouwe fans en volgers. Via Eddy Van Wemmel van Kletterhof in Lebbeke kwam Frank in contact met componist en tekstschrijver Dennie Damaro, zelf ook artiest. Dennie schreef met “Alle Zorgen Voor Morgen” het perfecte ambiancelied dat helemaal aansluit bij het repertoire van Frank Van Damme. De bekende Nederlandse producer Manfred Jongenelis tekende voor de professionele productie. En gezien dit Franks allereerste single is, is hij de komende week ook voor het eerst onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat