VBRO

Henk Damen zorgt voor volgende Trotsplaat

Henk Damen heeft een nieuwe single uit en die kreeg de naam ‘Jij Hebt Alles’. De volkszanger uit ‘s Hertogenbosch bezingt daarin de (prille) liefde. “Iedereen herkent wel het gevoel dat je iemand ontmoet waarvan je meteen ondersteboven bent. ‘Jij Hebt Alles’ is echt een vrolijke, zomerse single en ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om mijn nieuwe single te kunnen delen!” aldus Henk onlangs.

De single is de opvolger van ‘Op Vleugels Van De Liefde’ die eerder dit jaar werd uitgebracht en ook dit nieuwe liedje is opnieuw geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar. En zo bouwt de voormalige profvoetballer van FC Den Bosch, die inmiddels ook al z’n opwachting maakte in de Duitstalige landen met liedjes speciaal voor deze markt, ook verder aan z’n carrière in onze Lage Landen.

‘Jij Hebt Alles’ is de nu komende week de meest-gedraaide van de VBRO want het nummer is de volgende Trotsplaat van de radio die trots is op Nederlandstalige muziek!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat