VBRO

Tamara & Tom koesteren Zuiderse Dromen in Trotsplaat

Tamara & Tom gingen de zomer in met een nieuw liefdesduet en zie, na deze fantastisch mooie zomer kunnen ze hun “Zuiderse Dromen” meteen voor heel lang koesteren. Het liedje hoorde je de hele zomer lang regelmatig voorbijkomen op de VBRO maar het blijft maar hangen en dat is natuurlijk te wijten aan door de herkenbaarheid. Het gaat hier namelijk om de Nederlandstalige versie van “The Piep Piper” van de Britse popsinger-songwriter Chrispian St.Peters (1966), plaat die een wereldhit werd. En het was Christophe Severs die instond voor de eigentijdse en aanstekelijke zomerse productie. Voor de Nederlandse tekst zorgde alweer Sabien Tiels. “Zuiderse Dromen” en dat op een moment dat de zomer nog niet voorbij is; deze week om de drie uren bij de VBRO als onze nieuwe Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat