VBRO

Monique Smit VBRO-Trotsplaat met nieuwe single

Monique Smit is inmiddels niet meer weg te denken van de radio. Het zusje van Jan Smit is natuurlijk ook een Volendamse en laat dat eigenlijk al voldoende zijn om te kunnen stellen dat ze de muziek en het zingen als vanzelf in het bloed stromen heeft. Afgelopen zomervakantie bracht ze nog een leuk duetje met Wesley Klein, “Nog Geen Siësta” getiteld, maar nu doet ze het weer solo voor de nazomer en herfst. “Alle Kamers” heet de nieuwe single van Monique en dat zullen we geweten hebben! Bij de nieuwe single hoort ook een videoclip. Die werd opgenomen in de altijd mooie Turkse Riviera, meer bepaald in Kemer.
Monique is natuurlijk razend enthousiast, want haar collega’s Jeffrey Heesen en Quincy Wilson hebben met haar vaste producer Waylon van der Heijden meegeschreven aan deze nieuwe energieke en dansbare meezinger.
“Alle Kamers” van Monique Smit, deze week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat