VBRO

De VBRO-Starparade is terug

En wel vanaf morgenochtend 11 september 10 uur en dat tot 13 uur! Met andere woorden, het heerlijke zondag-gevoel op de radio en zoals de titel van het programma al laat vermoeden verpakken we daarin weer die leuke nieuwe Duitstalige liedjes, samen met toppers van bij ons. De Duitstalige schlager en schlager-pop is vaak inspiratie voor Nederlandstalige liedjes enkele maanden of pakweg een jaar later. Op die manier hoor je meteen al die trendsetters uit het oosten. De informatie die je bij de platen krijgt komt van VBRO’s Didier Vansever, al jarenlang een vaste medewerker van de VBRO-Muziekredactie én samensteller van de VBRO-TOP30. Als kenner van de Duitstalige muziek maakt hij voortaan wekelijks een selectie uit het enorme aanbod. De VBRO-Starparade, zondag van 10 tot 13 uur.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat