VBRO

Perry Zuidam heeft de VBRO-Trotsplaat

Perry Zuidam had het ons afgelopen zomer na een Radio Show op het Klein Strand in Jabbeke beloofd, er zou een nieuwe single aankomen. En die herfst-single is inmiddels aangekomen op onze muziek-redactie. “Adieu Cherie” is een liedje geworden om gezellig in te haken en mee te deinen terwijl Perry het zingt. “Tijdens mijn optredens zong ik nog geen “eigen” wals en dus vond ik het moment daar om aan mijn repertoire een wals toe te voegen”, aldus Perry Zuidam. Hij nam contact op met Aad Klaris, met wie hij in het verleden ook de single  “Naar De Caravan” maakte en vroeg hem om een meedeiner voor het najaar. “Adieu Cherie” is een echt levensliedje geworden, inclusief fantastische blazers, over een liefde die eindigt, maar zoals we van Perry gewend zijn, wordt dit op een vrolijke en positieve manier benaderd. Deze week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat