VBRO

Lisa del Bo zorgt voor VBRO-Trotsplaat

Na de lente-single ‘Maak Me Wakker’ is ‘Geluk Vind Je In Je Hart’ de 2de single die Lisa del Bo uitbrengt uit haar succesvolle, religieus geïnspireerde ‘Niet Alleen’-album dat in het voorjaar verscheen. Bart Herman voorzag Elton Johns ‘Nikita’ van een Nederlandstalige tekst, die draait om de simpele dingen in het leven. “We hoeven niet veel te bezitten en er moet geen massa geld op onze rekening staan om ons gelukkig te voelen. Integendeel, het zit allemaal in de simpele dingen van het leven en het is die universele boodschap die ik niet alleen doorgeef aan mijn kinderen en kleinkinderen, maar ook met iedereen wil delen”, zegt Lisa del Bo. Na de succesvolle, uitverkochte kennismakingsconcerten startte Lisa inmiddels haar ‘Niet Alleen’-kerkconcerten. En op zaterdagnamiddag 3 september was ze te gast in de Lourdesgrot in Houthulst, waar ze de viering rond het 150-jarige bestaan muzikaal opluisterd, samen met de Brugse Bisschop Monseigneur Lode Aerts. Op zaterdag 10 december brengt de gevierde zangeres ‘Lisa Viert Kerst’ in de prachtige Sint-Walburga-kerk in Brugge. De voorverkoop is inmiddels succesvol van start. Meer info vind je trouwens in onze agenda.

Over haar nieuwe liedje zegt Lisa het volgende: “Ik had Bart Herman gebeld met de vraag: ‘Bart, zou jij voor mij iets kunnen schrijven op een hele mooie melodie? Het is een bekende, dus die moet je maar ontdekken’. Het moest iets simpel zijn én over geluk gaan. Het liedje werd twee jaar geleden geschreven, in volle lockdown en coronatijd. Achteraf bekeken heeft corona ons met twee voeten op de grond gezet. Ik denk, neen, ik weet zeker dat heel veel mensen in die tijd terug zijn gekatapulteerd naar zichzelf, naar hun hun gezin, naar thuis en het leven met hun geliefden en hun kinderen. In het begin van de coronaperiode waren er veel mensen die heel hard genoten hebben en beseften: moeten wij nu zoveel doen en zoveel hebben om ons goed te voelen of gelukkig te zijn? Helemaal niet! We hoeven niet veel te bezitten of een massa geld op onze bankrekening te hebben staan om gelukkig te zijn. Geluk zit in simpele dingen en daar gaat dit liedje en vooral deze universele boodschap over.” ‘Geluk vind je in je hart’, van Lisa del Bo, je kan er deze week van genieten als onze VBRO-Trotsplaat.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat