VBRO

De VBRO-Trotsplaat is voor Margretha

De samenwerking die Margretha van de Laar enkele maanden geleden aanging met producer Hans Aalbers krijgt met haar nieuwe single Een groot wonder een vervolg. Het verschil tussen de demo, die Roland Verstappen met zijn gitaar heeft gemaakt en het eindproduct is enorm groot. Margretha omschrijft het nummer zelf als een blij countrylied met een fantastische tekst die ook door Roland Verstappen is geschreven. Het vrolijke liedje is deze week onze VBRO-Trotsplaat!

Margretha: Het is weer anders dan anders en dat komt omdat ik het leuk vind om telkens verschillende dingen te maken. Hans Aalbers is zon persoon waarmee ik de laatste tijd samen aan het produceren ben geraakt. Daar komen regelmatig andere liedjes uit met andere geluiden. In eerste instantie was ik thuis al begonnen met het schrijven van de tekst. Om de een of andere reden lukt me dat beter voor andere artiesten dan voor mezelf. Gelukkig nam Roland deze taak van mij over. Alles wat hij beschreven heeft past en hoort bij mij. Van de oorspronkelijke melodielijn is overigens weinig van overgebleven. Dat is misschien wel de belangrijkste reden dat ik met Hans samenwerk. Hij weet me telkens te verrassen met zijn muzikale hoogstandjes. Vooral de viool en gitaargeluiden maken het echt af. Ik denk dat ik binnenkort maar een paar cowboylaarzen en een hoed aanschaf om het plaatje compleet te maken….

De komende maanden mogen we nog veel van Margretha verwachten. Ze is met leuke en spannende dingen bezig. Daarnaast zal Margretha ook op tv te bewonderen zijn en een grote onthulling doen. Waar je echter niet op moet wachten, dat is op haar prominente aanwezigheid de nu komende week hier bij VBRO! Als Trotsplaat is ze namelijk om de drie uren op de radio!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat