VBRO

Jo Vally heeft de VBRO-Trotsplaat

Afgelopen zomer denderde Jo Vally de hitlijsten in met zijn zomersingle “De Zomer Van Ons Twee”. En nu de laatste weken van het jaar in aantocht zijn is het tijd voor een vervolg. Dat kwam er na een nieuwe samenwerking met zijn producer/componist Manfred Jongenelis en Raymon Hermans. En Jo zelf bracht ook wat inspiratie aan voor de tekst. Een verhaal en mooie harmonieën verwerkt in en dynamisch arrangement, in het begin rustig en vervolgens opbouwend naar een spetterend refrein. Door het herkenbare stemgeluid van Jo Vally vertolkt het precies de realiteit. Jo wil echt vasthouden aan zijn ‘nieuwere’ sound die al te horen was in z’n zomersingle en dat is er duidelijk aan te horen. Oordeel zelf maar; je krijgt er de komende week meer dan de kans toe want de populaire zanger heeft onze VBRO-Trotsplaat beet! “Kies Ik Voor Jou” is de komende dagen de meest gedraaide plaat bij de radio die trots is op Nederlandstalige muziek!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat