VBRO

Laat je webshop door ons bouwen

Als je er in deze spannende tijden voor kiest een nieuwe webshop laten maken, dan doe je er goed aan om hier specialisten bij te betrekken. Deal webdesign in Aalst is je graag van dienst. Zij hebben al veel opdrachtgevers geadviseerd en voor hen webshops gebouwd.

Als je hebt bepaald wat je wilt gaan verkopen, dan is het maken van een overzichtelijke categoriestructuur het allerbelangrijkste. Denk ook aan de indeling van hoofd- en subcategorieën. Ga je producten verkopen die in meerdere uitvoeringen en/of maten beschikbaar zijn, dan moet je die ook allemaal opnemen. Zorg voor overzicht en een eenduidige visuele uitstraling. Dat werkt uitnodigend voor de klant. Zorg voor een gemakkelijke en toegankelijke navigatie.

Verplicht vermelden

Het is wettelijk verplicht om bepaalde informatie duidelijk vindbaar in de zoekstructuur van je webshop op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan je algemene voorwaarden en je retourbeleid. En niet te vergeten de contactinformatie.

Voor al deze informatie moeten er – per onderwerp – aparte pagina’s worden aangemaakt. Vervolgens kan je hierop vanaf verschillende plekken in de webshop doorlinken. De contactgegevens en de algemene voorwaarden vind je vaak terug in de footer van een webshop.

Een blog opnemen?

Het is om meer dan één reden verstandig een blog te schrijven die je vervolgens in de onlineshop publiceert. Zeker als je schrijft over de branche waarin je werkt of de producten die je verkoopt.

Een blog draagt ook bij aan de online vindbaarheid van je webshop. Denk eraan zoekwoorden voor Google in de tekst op te nemen. Ruim 95 procent van de Vlaamse online shoppers gebruiken Google als vertrekpunt voor hun zoektocht naar de producten die zij  willen kopen. Zorg als je gaat bloggen ook voor regelmaat. Eén keer per kwartaal iets plaatsen geeft een verkeerde indruk, dat moet echt wekelijks.

Aansprekend design

Komt een scrollende bezoeker niets vermoedend op de homepage van je webshop terecht, zorg er dan voor dat je direct een goede indruk achterlaat. De potentiële klant geeft je meestal niet meer dan enkele seconden om die eerste indruk te vestigen. Lukt het niet om een connectie tot stand te brengen, dan is hij weg en komt niet meer terug. Dat moet je niet willen.

Deal webdesign: een betrouwbare partner

Deal webdesign Aalst ontwikkelt al ruim 10 jaar gebruiksvriendelijke websites en webshops voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Klik op de link en je vindt direct een aantal cases van bedrijven die met veel succes zaken met Deal webdesign hebben gedaan. Ook vind je er hun contactgegevens.

 

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat