VBRO

Frans Bauer & Sieneke hebben de VBRO-Trotsplaat

Elke week kiest VBRO de Trotsplaat. Vanaf maandag 19 december is dat ‘Vaya Con Dios’, de nieuwe single van Frans Bauer en Sieneke. Deze boegbeelden van het Nederlandstalige levenslied hebben onlangs de handen ineengeslagen, wat natuurlijk meteen herinneringen oproept aan de legendarische duetten die Frans in de jaren negentig had met Marianne Weber. En wat blijkt: ook de samenzang met Sieneke is van het allerhoogste niveau! Het klinkt heel mooi in dit stemmige maar ook hoopgevende nummer, dat goed past bij de tijd van het jaar. Het is voor Frans tevens zijn eerste samenwerking in vijftien jaar tijd met producer en componist Emile Hartkamp, de man met wie hij vele successen behaalde. Dat belooft dus voor wat betreft de theatertournee van Frans en Sieneke die voor volgend jaar gepland staat. Maar eerst de Kerstdagen van dit jaar in met ‘Vaya Con Dios’ als VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat