VBRO

Michael Lanzo pakt de VBRO-Trotsplaat

Al heel wat maanden zingt Michael Lanzo het nummer ‘Kom Nu’ tijdens optredens. En op verzoek van zijn vele fans werd dit nummer dan ook 1 van de 13 liedjes op zijn jongste album ‘Een zomer vol Amoré’. Het nummer zou als nieuwe single verschijnen eind oktober maar toen werd voorrang gegeven aan de eerste single van Tri Voci, waar Michael deel van uitmaakt samen met Jan Wuytens en Sven De Gendt. Gelukkig is uitstel geen afstel en kunnen we nu met z’n allen genieten van deze prachtige Lanzo-versie van ‘Kom Nu’. Michael brengt hiermee een ode aan één van de beste zangers van Vlaanderen, namelijk Helmut Lotti. Die schreef het liedje samen met Hans Van Eijck en maakte er in 1989 een heel grote hit van. Deze week onze VBRO-Trotsplaat, de nieuwe single van Michael Lanzo!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat