VBRO

Erik van Klinken met eerste Trotsplaat 2023

Erik van Klinken presenteerde in de staart van 2022 alweer z’n volgende single. Het betreft een hedendaagse bewerking op één van de grootste hits van Vader Abraham, namelijk ‘Tussen Kroegen en Kerken’. Erik liep al jaren met het plan in zijn hoofd om deze klassieker nieuwe leven in te blazen, maar twijfelde steeds… tot een tijdje terug. Hij nam contact op met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio om het plan van aanpak te bespreken. Tijdens de voorbereidingen op 10 november kwam naar buiten dat Pierre Kartner was overleden. Erik: “Dat nieuws kwam natuurlijk als een mokerslag binnen. Dat het niet goed ging met Pierre was algemeen bekend, maar niemand had verwacht dat deze grootmeester van het Nederlandstalige lied zo snel zou overlijden. Frank heeft alles uit de kast getrokken en heeft bij dit aanstekelijke nummer een vet arrangement gemaakt. En zo is dit in korte tijd al de derde productie die bij hem vandaan komt. En voor 2023 staan er nóg een aantal singles op de rol.” Deze week de VBRO-Trotsplaat, de nieuwe single van Erik van Klinken, ‘Tussen Kroegen en Kerken’!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat