VBRO

Jettie Pallettie en Vlaamse assistenten zorgen voor Trotsplaat

Voor deze unieke carnavalskraker ging Jettie Pallettie al enige tijd geleden op zoek naar 2 mannelijke polonaisekanjers. Na jaren zoeken had zij eindelijk 2 gewaardeerde Vlaamse collega’s gevonden, maar toen gooide Corona flink wat roet in het eten. Maar natuurlijk bleven Jettie en haar Vlaamse acolieten Steve Tielens en Filip D’haeze niet bij de pakken zitten. Van zodra het weer kon doken ze alsnog de Goldfinger studio in en maakten ze van de prachtige ochtend-klassieker ‘A Brand New Day’ van The Wiz Stars de carnavalshit ‘Viva Carnaval’. Samen met Waylon van der Heijden lukte het om deze klassieker toch met alle respect te vernieuwen in een kraker van jewelste. ‘Viva Carnaval’ zorgt dan ook voor een dosis feestbloed dat door je aderen gaat stromen waarbij je meteen een zorgeloos en warm gevoel krijgt! Deze week onze VBRO-Trotsplaat in de aanloop naar Carnaval 2023!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat