VBRO

Marjan Berger zorgt voor VBRO-Trotsplaat

Marjan Berger kondigde vol trots haar nieuwe single aan. Die kreeg als titel ‘Beter Dan De Beste’ mee. Over wie het daarin gaat kan je niet meteen afleiden bij het zien van de titel maar het is wel degelijk opnieuw haar grote liefde Guy die een eerbetoon krijgt in haar nieuwe liedje. Niet te verwonderen dat het dan ook een verhaal vol pure passie geworden is. De kracht van de liefde dus door de ogen van Marjan Berger. Inmiddels kan de knappe Vlaams-Nederlandse zangeres terugkijken op een carrière van vele decennia en verschillende projecten. Waar is de tijd van Marjan Kampen, Theo & Marjan, Cees & Marjan, Frank & Mirella… Maar vlug weer naar het heden met onze nieuwe VBRO-Trotsplaat, ‘Beter Dan De Beste’, de nieuwe hit-in-wording van Marjan Berger!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat