VBRO

Tamara & Tom hebben de VBRO-Trotsplaat

De donkere dagen liggen inmiddels helemaal achter ons en Pasen luidde de echte lente van 2023 in. Tom en Tamara vonden het in de aanloop naar deze feestdag hoog tijd om een nieuwe single uit te brengen. Met “C’est La Vie” bezingt het sympathieke duo voluit het leven. Soms met vallen en opstaan, maar met zoveel aandacht voor de waardevolle dingen waarvan het leven vol zit. Dit verhaal namen ze mee naar de studio en samen met Laurens Van Wessel werd dit mooie nummer, gekend van Jan Keizer & Annie Schilder, met een Nederlandstalige songtekst neergezet. Het lied brengt ons de boodschap om, ondanks tegenslagen, toch iedere dag iets positiefs te vinden om door te gaan. Je hoort ze de hele week weerklinken op de VBRO als onze Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat