VBRO

Rene Schuurmans heeft de VBRO-Trotsplaat

En deze nieuwe single is weer een 100% Rene Schuurmans-plaat geworden! Met als titel “Da’s lekker Man”, iets wat we natuurlijk helemaal onderschrijven. Rene is de studio weer ingedoken met Kees Tel, de producer die verantwoordelijk is voor de “oude” hit-successen van de sympathieke zanger. Kees is natuurlijk niet de eerste de beste in de Nederlandse muziekwereld. Hij was medeverantwoordelijk voor de zomerhit van het jaar 2000, “Que Si, Que No” van zanger Jody Bernal en verschillende keren schreef en produceerde hij nummers voor het Nationaal songfestival met als hoogtepunt het nummer “Three Is The Magic Number” van de Toppers. Het bereikte in 2009 de Nationale finale bij onze Noorderburen. Weer helemaal Rene Schuurmans dus, en daarom deze week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat