VBRO

Nog altijd veel taboes op het gebied van seksualiteit voor mannen

Tegenwoordig is het heel gewoon om over seksualiteit te praten. In tegenstelling tot pakweg dertig jaar geleden wordt dit dan ook steeds vaker gedaan. Toch is er een duidelijke kloof zichtbaar tussen mannen en vrouwen. Waar mannen nog regelmatig gekscherend met hun vrienden over hun laatste ‘veroveringen’ praten, wordt er niet echt dieper op ingegaan. Bovendien wordt er ook in het nieuws weinig aandacht aan gegeven. Dit terwijl veel vrouwenonderwerpen vaker worden besproken en we taboes doorbroken zien worden. Zo is het gebruik van seksspeeltjes voor vrouwen tegenwoordig een heel normaal fenomeen om over te praten. Er zijn tal van vrouwelijke influencers die dit bijvoorbeeld doen. Goed nieuws, maar de mannen blijven dus wel een beetje achter. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Let’s talk about sex: de manneneditie!

Mannenspeeltjes

Het lijkt voor mannen een enorm taboe te zijn om over seksspeeltjes te praten. Dit terwijl vrouwelijke speeltjes zelfs in de plaatselijke drogisterij verkrijgbaar zijn en hier zelfs in vrouwenblaadjes reclame voor wordt gemaakt. Waarom worden de diverse mogelijkheden voor mannen dan niet zichtbaar gemaakt?

Er is namelijk nogal wat verkrijgbaar. Voor de meeste mannen gaat een wereld open als ze eindelijk ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Een goed voorbeeld is de Fleshlight masturbator. Dit is een speeltje in de vorm van een zaklamp met de levensechte vorm van een vagina of anus. Het voelt net echt. Hiermee kan een man eindeloos experimenteren. Ook fijn voor mannen die op dit moment geen vaste seksuele partner hebben.

Voor mannen blijft het lastig om openlijk over het gebruik van seksspeeltjes te praten. Ook omdat hier nauwelijks over gesproken wordt. Maar geloof ons, er zijn meer mannen die dit gebruiken dan je denkt. Dat is ook helemaal niets om je over te schamen. Seks is heel normaal en masturberen ook. Hoog tijd dus dat we hier openlijker met elkaar over gaan praten. Met dit artikel hopen we daar alvast een eerste stap in te zetten.

Voordelen van seksspeeltjes voor mannen

Het gebruik van seksspeeltjes is op de eerste plaats natuurlijk gewoon heel fijn en een leuke manier om je seksleven nieuw leven in te blazen. Maar wist je dat het ook enkele andere voordelen kan bieden? Zo kunnen mannen bijvoorbeeld hun uithoudingsvermogen verbeteren. Dit is handig voor mannen die het vaak lastig vinden om hun orgasme uit te stellen. Door het vaker uit te proberen, leer je de signalen kennen en ook hoe je het langer vol kunt houden. Dit kun je vervolgens weer op je partner toepassen.

Wees ook zeker niet bang om hier met je partner over te praten.Grote kans dat hij of zij het ook wel heel interessant vindt en zelf wat dingen uit wil proberen. Masturberen is immers juist een goede manier om nieuwe dingen over jezelf en de ander te ontdekken. Door samen te experimenteren, verbeter je dus jouw seksleven.

Foto©pixabay

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat