VBRO

Jannes heeft de VBRO-Trotsplaat

Jannes presenteert wellicht medio augustus z’n gloednieuwe album waaraan hij toch wel sinds corona heeft gewzerkt samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar. Als voorloper van deze verzamelaar presenteert Jannes vol trots zijn nieuwe feestsingle ‘Monika’. Een liedje dat perfect past bij de graag geziene volkszanger. Jannes: ‘Omdat vooral het nummer Eleonora ontzettend populair is bij al mijn fans heb ik Emile gevraagd om een liedje in die stijl te maken. Het is echt ongelofelijk hoe hij dat telkens voor elkaar krijgt. Ik weet zeker dat ‘Monika’ in de smaak gaat vallen bij het publiek. De sound is heel herkenbaar ‘Jannes’ en daarmee is deze missie geslaagd. Over het draaiboek van de videoclip is ook weer goed nagedacht. De vrolijke zomerse beelden zijn door Frank Swenne in opdracht van Apex Audio Visuals geschoten. Ik hoop dat de mensen hier met veel plezier naar kijken.’ ‘Monika’ van Jannes, deze week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat